We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters vs. Aliens

Glee: The Complete First Season (2009)

blueray Glee: The Complete First Season dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Glee: The Complete First Season op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Glee: The Complete First Season (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Glee is een Amerikaanse, komische en muzikale televisieserie waarin een groep jongeren, onder leiding van hun leerkracht, een koor beginnen op hun school, de fictieve William McKinley High School in Lima (Ohio).

Will Schuester (Matthew Morrison) droomt er bij het begin van het nieuwe schooljaar van om de 'Glee club' weer in zijn oude glorie te herstellen. Zelf was hij jaren geleden ook lid van de club en sinds de dood van de vorige zangcoach is de club een stille dood gestorven. Hij doet audities en dan blijkt dat er enkele zeer goede zangers en zangeressen op zijn school zitten.

Er wordt in de reeks veel gebruik gemaakt van muziek, die wordt gezongen door de hoofdrolspelers. Dit is meteen ook een van de succesfactoren van de reeks. De liedjes lopen integraal met het script mee, om het thema van ieder van de 22 afleveringen krachtig tot uiting te brengen.

Met: Dianna Agron, Chris Colfer, Jessalyn Gilsig, Jane Lynch, Jayma Mays, Kevin McHale, Lea Michele, Cory Monteith & Matthew Morrison.

Releasedatum Blu-ray disc: 13 september 2010

» meer drama
» meer komedie
» meer muziek
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Glee: The Complete First Season bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 46,99 Inclusief € 46,99
Bestel Glee: The Complete First Season bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 49,26 € 2,54 € 51,80

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Glee: The Complete First Season Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact