We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Iron Man

Long Lost Son (2006)

blueray Long Lost Son dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Long Lost Son op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Long Lost Son (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) 14 jaar geleden verloor Kristen Halloran haar zoon Mark, toen haar vijandige man Mike hem meenam voor het weekend. Ze gingen zeilen in een gevaarlijke storm. Hoewel de boot werd teruggevonden, werd niets meer vernomen van Mike en Mark.

Nu heeft Kristen vrede met de situatie en ze is hertrouwd. Ze heeft weer zin in het leven, maar tijdens een weekendbezoek van vrienden, gebeurt er iets onwerkelijks. Ze denkt, op de vakantie- video van haar vrienden op een verlaten eiland, toevallig een glimp te zien van Mike en haar zoon Mark. Kristen, ondanks felle protesten van haar huidige man vanwege tropische stormen, pakt onmiddellijk het vliegtuig en gaat er heen. Ondanks verschillende verwoede pogingen om haar zoon te vinden en definitief voor zich te winnen, moet Kristen tot het uiterste gaan.

Met: Gabrielle Anwar, Joshua Friesen, Chace Crawford & Richard Blade.

Releasedatum Blu-ray disc: 15 september 2008

» meer drama
» meer mysterie

Mysterie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Long Lost Son bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 9,99 € 1,95 € 11,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Long Lost Son Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact