We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Little Miss Sunshine

Loft (2010)

blueray Loft dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Loft op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Loft (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Loft vertelt het verhaal van vijf vrienden die in het geheim een appartement delen waarin ze hun minnaressen ontvangen. Op een ochtend treft één van de vrienden echter het lijk van een jonge vrouw aan in de loft. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft.

Het op het oog onaantastbare en perfecte leven van de vijf vrienden komt volledig op de kop te staan met de ontdekking van het lijk in de loft. Niet alleen zijn ze bang dat hun vrouwen nu achter hun overspelige praktijken komen, ook blijken ze elkaar minder goed te kennen dan gedacht.

Regisseuse Antoinette Beumer (De gelukkige Huisvrouw) maakt met Loft een onvervalste thriller, haast een klassieke whodunnit maar dan in een modern jasje, die de kijker geregeld op het puntje van de stoel doet zitten. Het originele scenario van Bart de Pauw – voor deze remake in essentie vrij letterlijk, maar qua dialoog minder scherp bewerkt door thrillerschrijfster Saskia Noort – kenmerkt zich door de grote kracht van plotwendingen, die het verhaal voortstuwen en een slim spelletje spelen met de verwachtingen van de kijker.

De sterrencast, bestaande uit onder anderen Fedja van Huêt, Barry Atsma en Gijs Naber, staat zo volledig in dienst van de plot van de film. Verwacht dan ook geen diepgaande karakterontwikkelingen of levensoverpeinzingen, maar een effectieve, vlot gesneden en prachtig geschoten thriller, waarin naast een constante spanning humor een grote rol speelt. In stijlvolle flashbacks, die de kijker meer inzicht geven in het leven van de personages en de weg die is afgelegd van het begin van het gebruik van de loft tot het vinden van het lijk, zorgt met name Jeroen van Koningsbrugge (die één van de vijf vrienden speelt) voor een komische en luchtige noot.

Releasedatum Blu-ray disc: 11 mei 2011

» meer drama
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Loft bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 15,00 € 1,95 € 16,95
Bestel Loft bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 19,99 € 1,95 € 21,94

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Loft Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact