We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Juno

Lethal Weapon Collection (1987)

Lethal Weapon / Lethal Weapon 2 / Lethal Weapon 3 / Lethal Weapon 4

blueray Lethal Weapon Collection dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Lethal Weapon Collection op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Lethal Weapon Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Lethal weapon 1:
Riggs' eenzame huiselijke leven en het tragische verlies dat hem aanzet tot een roekeloze onverschilligheid voor zijn eigen veiligheid, worden nu scherper inbeeld gebracht. We zien die roekeloosheid in nieuwe scènes die de verschillen tussen de twee agenten onderstrepen. Murtaugh, net 50 geworden, zoekt bevestiging van zijn vaardigheden op de schietbaan. Riggs, die er niet mee zit of hij zijn volgende verjaardag al of niet zal halen, loopt onverstoorbaar in het schootsveld van een sluipschutter op een schoolplein.

Lethal weapon 2:
Riggs imponeert het vrouwelijk schoon in een kuuroord voordat hij achter Getz aangaat. Murtaugh krijgt slecht nieuws van een automonteur in verband met zijn carrosserie, nadat zijn stationcar zwaar op de proef werd gesteld door Riggs tijdens een rit door de stad. En een zenuwachtige Leo is te zien in een nieuwe scène waarin hij zich het adres van een verdachte herinnert aan de hand van complexe hersenspinsels met cijfers die, nou ja, niemand kan het uitleggen zoals Leo. En niemand anders zou zijn tips volgen dan Riggs and Murtaugh. Het is politieprocedure, dodelijke stijl. En jij mag meegenietenwanneer het duo het vizier richt op criminelen die zich verschuilen achter hun diplomatieke onschendbaarheid.

Lethal weapon 3:
Riggs ontmoet iemand die hij nooit verwachtte te vinden: zijn vrouwelijk alter ego, Lorna Cole. Herinner je je de knokpartij tussen Riggs en Murtaugh in de jachthaven? Scènes met Riggs en Murtaugh s dochter Rianne voegen een nieuwe dimensie toe aan zijn bezorgdheid, die hem tot vechten aanzet. Andere toevoegingen: huiselijk geluk in Riggs trailer met een nieuwe rottweilervriend voor Riggs geliefde hond Sam, Trish dringt erop aan dat Murtaugh een kogelvrije vest draagt en Cole neemt de leiding in handen tijdens een scherp en krachtig verhoor.

Lethal weapon 4:
Puur dynamiet. Het Lethal Weapon team laat met Lethal Weapon 4 opnieuw de vlam in de pan slaan en de vonken van het scherm spatten. Boezemvrienden Mel Gibson en Danny Glover keren terug als de agenten Riggs en Murtaugh, terwijl kletskous Leo als vanouds voor de komische noot zorgt. Murtaugh is nog steeds de brave huisvader, Riggs nog immer de krankzinnige, ongedisciplineerde schietgraag en wat krijgen we nou?- aanstaande huisvader. Zijn nu-eens-niet-dan-weer-wel huwelijk met Cole is één van de nieuwe rode draden in deze succesvolle publieksfilm waarin ook de geliefde komiek Chris Rock en de internationale actie-ster Jet Li schitteren. Huwelijksklokken, granaten, explosieve lachsalvo s deze heeft het allemaal!

Met: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo, Stuart Wilson, Steve Kahan, Traci Wolfe, Alan Scarfe, Damon Hines, Patsy Kensit, Joss Ackland, Dean Norris, Steve Kahan & Traci Wolfe.

Releasedatum Blu-ray disc: 15 november 2010

» meer actie
» meer misdaad
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Lethal Weapon Collection bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 24,30 € 2,54 € 26,84
Bestel Lethal Weapon Collection bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 56,49 Inclusief € 56,49
Bestel Lethal Weapon Collection bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 64,99 € 1,95 € 66,94
Bestel Lethal Weapon Collection bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 66,99 € 1,95 € 68,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Lethal Weapon Collection Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact