We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

The Karate Kid (1984)

blueray The Karate Kid dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Karate Kid op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Karate Kid (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) De jeugdige hoofdrolspeler in deze aktievolle film verhuist met zijn moeder naar Californie waar hij stapelverliefd wordt op een knap, blond meisje. Wanneer zij echter door een lokale jeugdbende in elkaar geslagen wordt, steekt onze tiener zich lelijk in de nesten. Ook hij krijgt menig pak ransel en een verbitterde woede maakt zich van hem meester. Hij vraagtr Mr. Miyagi, een oude meester in de vechtsporten, om hem karatelessen te geven. Deze stemt hierin toe onder de stelregel dat karate een verdedigingssport is en duidelijk geen aanvalssport. De jongen blijkt in het bezit van ongekende talenten waarbij hij het zelfs brengt tot een groot kampioenschap met uiterst gemene tegenstanders.

Deze prachtige film is geregisseerd door Oscarwinnaar John G. Avildsen, die ook verantwoordelijk is geweest voor het succes van 'ROCKY'. De verbetenheid en de roerende romantiek maken deze bruisende productie uniek in zijn genre.

Releasedatum Blu-ray disc: 19 juli 2010

» meer drama
» meer sport

Sport blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Karate Kid bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel The Karate Kid bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,77 € 2,54 € 11,30
Bestel The Karate Kid bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Karate Kid Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact