We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cars

Jacob's Ladder (1990)

blueray Jacob's Ladder dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Jacob's Ladder op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Jacob's Ladder (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Jacob Singer werd al langere tijd achtervolgd door flashbacks van zijn oorlogservaringen in Vietnam. Maar nu, jaren later, heeft hij daarnaast ook nog eens last van demonische waanvoorstellingen. Jacob is bang dat hij gek aan het worden is en zoekt contact met zijn vroegere psychiater maar deze blijkt bij een auto-explosie om het leven te zijn gekomen. Een oude oorlogsvriend komt dan met het angstaanjagende verhaal dat hij aan dezelfde waanvoorstellingen lijdt als Jacob. Jacob staat voor een raadsel maar lang tijd om daarover na te denken heeft hij niet want kort daarop komt die vriend ook bij een auto-explosie om het leven. Natuurlijk speelt zich dit alleen maar af in Jacob's hoofd. Of niet?

Met: Tim Robbins, Elizabeth Peña, Danny Aiello, Matt Craven, Pruitt Taylor Vince, Jason Alexander, Patricia Kalember, Eriq La Salle & Ving Rhames.

Releasedatum Blu-ray disc: 1 maart 2010

» meer drama
» meer horror
» meer mysterie
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Jacob's Ladder bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 7,49 Inclusief € 7,49
Bestel Jacob's Ladder bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,09 € 2,54 € 10,63

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Jacob's Ladder Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact