We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Hot Rod (2007)

blueray Hot Rod dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Hot Rod op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Hot Rod (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Andy Samberg kruipt in de huid van Rod Kimble, een stuntman met een valse snor en een droom, in deze hilarische komedie die zo onvoorspelbaar is dat je niet weet wat je overkomt! Rod heeft nog nooit met succes een stunt uitgevoerd. Zijn familie en vrienden nemen hem dan ook niet serieus. En wat nog veel erger is: zijn stiefvader Frank gebruikt hem als zijn eigen, persoonlijke boksbal. Maar Rod zou Rod niet zijn als hij zich door een paar onbenullige problemen van zijn grootste stunt ooit zou laten afhouden!

Hilarisch wordt het wanneer Rod het noodlot tart en geld probeert te winnen, om het hart van een meisje te veroveren – en ieders respect te verkrijgen.

Met: Andy Samberg, Jorma Taccone, Bill Hader, Danny R. McBride, Isla Fisher, Sissy Spacek, Ian McShane, Will Arnett, Chris Parnell & Chester Tam.

Releasedatum Blu-ray disc: 6 april 2009

» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Hot Rod bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 10,99 Inclusief € 10,99
Bestel Hot Rod bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Hot Rod Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact