We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

Good Night, and Good Luck (2005)

blueray Good Night, and Good Luck dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Good Night, and Good Luck op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Good Night, and Good Luck (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Good Night, and Good Luck is een Amerikaanse film uit 2005 geschreven door George Clooney en Grant Heslov. George Clooney regisseerde ook de film.

Wanneer in 1953 de televisie nog in de kinderschoenen staat, trekt het nieuwsanker van de zender CBS ten strijde. Het is de tijd van senator Joseph McCarthy en diens heksenjacht op vermeende communisten in de VS. Gesteund door zijn producer Fred Friendly (George Clooney) en tegen alle waarschuwingen van de directie en de sponsors in, klaagt Edward R.Murrow de praktijken van de invloedrijke senator aan. Die reageert voor de ogen van de VS in de ether door ook Murrow van communistische sympathie├źn te beschuldigen...

In 2006 werd de film genomineerd voor zes Oscars, waaronder Beste Film, Beste Regisseur (George Clooney), Beste Acteur (David Strathairn) en Beste Origineel Scenario.


Met: David Strathairn, Robert Downey Jr., Patricia Clarkson, Ray Wise, Frank Langella, Jeff Daniels, George Clooney, Tate Donovan, Grant Heslov & Alex Borstein.

Releasedatum Blu-ray disc: 3 augustus 2009

» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Good Night, and Good Luck bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Good Night, and Good Luck bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 7,49 Inclusief € 7,49
Bestel Good Night, and Good Luck bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 6,99 € 1,88 € 8,87

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Good Night, and Good Luck Blu-ray disc vindt
Copyright ę 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact