We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters vs. Aliens

Fracture (2007)

blueray Fracture dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Fracture op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Fracture (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Vliegtuigingenieur Ted Crawford (Anthony Hopkins) is getuige van het feit dat zijn vrouw Jennifer (Embeth Davidtz) een affaire heeft met rechercheur Rob Nunally (Billy Burke). Hij wacht haar thuis op, spreekt rustig een laatste keer met haar en schiet haar vervolgens door het hoofd. Dan wacht hij rustig af tot de politie komt. Als Nunally ter plaatse is, vraagt hij alleen hem binnen, bekent en overhandigt hem het geweer dat hij in zijn handen heeft.

Willy Beachum (Ryan Gosling) is een jonge arrogante advocaat die meer dan 90% van zijn zaken tot dusver won. Hij staat eigenlijk op het punt over te stappen naar een befaamd advocatenkantoor, maar laat zich overhalen de aanklacht tegen Crawford nog te behandelen. Met de bekentenis en het moordwapen in politiebezit, lijkt dat een eitje voor hem. Hij doet dan ook amper moeite om zich voor te bereiden. Beachum komt in de problemen wanneer bij het onderzoek blijkt dat het wapen dat de politie in bezit heeft nog nooit is afgevuurd. Wanneer Crawford tijdens een zitting verklaart dat rechercheur Nunally bovendien een affaire had met zijn vrouw, wordt de bekentenis die Crawford - alleen aan hem aflegde - nietig verklaard. Nunally is geen objectieve getuige. Beachem weet dat de hem daarmee constant tartende Crawford zijn vrouw door het hoofd schoot, maar staat zonder bewijs.

Releasedatum Blu-ray disc: 22 juni 2009

» meer drama
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Fracture bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Fracture bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,49 Inclusief € 9,49
Bestel Fracture bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,69 € 2,54 € 10,22

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Fracture Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact