We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Shrek: The Whole Story

Fantastic Mr. Fox (2009)

blueray Fantastic Mr. Fox dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Fantastic Mr. Fox op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Fantastic Mr. Fox (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In deze bejubelde animatiespeelfilm raakt Wes Anderson de juiste toon tussen de mensen- en dierenwereld, tussen humor en ernst. Mr. Fox (stem van George Clooney) neemt het op tegen de locale grootmachten, de gemene boeren Bolus, Bits en Biet. Vergelding kan niet uitblijven. Laat je betoveren door de sfeer en de decors.

In deze op Roald Dahls kinderverhaal gebaseerde film staat Mr. Fox centraal, de vos die zijn vrouw plechtig belooft dat hij op het rechte pad zal blijven. Een vos verliest echter wel zijn haren, maar nooit zijn streken. De kwaadaardige boeren Bolus, Bits en Biet willen wraak nemen nadat bij hen is ingebroken. Mr. Fox ziet zich genoodzaakt voor zichzelf, maar ook voor alle dieren in het bos, alle zeilen bij te zetten om de aanvallen te pareren. Wes Andersons eerste lange speelfilm in een tactiele stop-motion animatietechniek vertoont vele overeenkomsten met eerder werk. Je hoeft dit echter niet te kennen om te genieten van de subversieve, bizarre grapjes, de kleurrijke, charismatische personages, het bedrieglijk simpele maar speelse, metaforische plot, en de fantastische sets, die in herfstkleuren een uniek universum tevoorschijn toveren.

Met stemmen van: Owen Wilson, George Clooney, Meryl Streep, Willem Dafoe, Bill Murray, Jason Schwartzman, Anjelica Huston & Jarvis Cocker.

Releasedatum Blu-ray disc: 1 maart 2010

» meer animatie
» meer avontuur
» meer familie
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Fantastic Mr. Fox bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66
Bestel Fantastic Mr. Fox bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94
Bestel Fantastic Mr. Fox bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 14,99 € 1,95 € 16,94
Bestel Fantastic Mr. Fox bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Fantastic Mr. Fox Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact