We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Confessions of a Shopaholic

Fame (1980)

blueray Fame dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Fame op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Fame (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Zeven lessen per dag en een warme maaltijd. Dat is het strenge regime van New York City's High School for the Performing Arts. Keihard werken is aan de orde van de dag en roem is een verre droom voor de tientallen sterren in spe; muzikanten, acteurs en dansers, die zich aan de Fame Academy inschrijven. En dan zijn er ook nog de alledaagse beslommeringen van het leven en de liefde.

Regisseur Alan Parker leverde met Fame andermaal een bruisende muziekfilm af die de levens van vier studenten op de voet volgt en hun successen en ontgoochelingen op sublieme wijze door elkaar weeft. Het kleur- en klankrijke spektakel, dat zes Oscarnominaties en twee Oscars voor soundtrack en titelsong in de wacht sleepte, lanceerde o.a. de carriĆØres van Irene Cara, Paul McCrane (ER) en Barry Miller (Saturday Night Fever). Fame is lichtvoetig en diepgaand tegelijk, met schitterende choreografieĆ«n en de muziek die intussen een moderne klassieker is geworden.

Releasedatum Blu-ray disc: 28 september 2009

» meer drama
» meer muziek

Muziek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Fame bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,99 Inclusief € 9,99
Bestel Fame bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,31 € 2,54 € 11,84

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Fame Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact