We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Terminator - The Sarah Connor Chronicles: The Complete First Season

Easy Rider (1969)

blueray Easy Rider dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Easy Rider op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Easy Rider (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Easy Rider is de klassieke film over de zestiger jaren, die als geen ander de ideeƫn, dromen en levensstijl van een tijdperk uitdraagt. Het is een film over een generatie. Twee motorrijders (Peter Fonda en Dennis Hopper) scheuren dwars door Amerika om het ware karakter van dit land te ontdekken. Ze zien vele gezichten van de steden en dorpen, verblijven in een commune en raken verzeild in een drugs en sex scene in een hoerenhuis in New Orleans.

Dit was de eerste film waarvan de soundtrack volledig uit popmuziek bestaat. The Byrds, The Band, Jimi Hendrix en Steppenwolf maakt deel uit van deze soundtrack. Centraal in de film staan de tegenstellingen tussen jeugd en de oudere generaties en het platteland en de stad. Ook is de film een ode aan de vrijheid en het weidse Amerikaanse landschap. Jack Nicholson speelt een belangrijke bijrol, welke zijn grote doorbraak zou betekenen.

Met: Peter Fonda, Dennis Hopper, Jack Nicholson, Antonio Mendoza, Phil Spector, Mac Mashourian, Warren Finnerty, Tita Colorado, Luke Askew, Luana Anders, Sandy Brown Wyeth & Carmen Phillips.

Releasedatum Blu-ray disc: 21 september 2009

» meer avontuur
» meer drama
» meer misdaad

Misdaad blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Easy Rider bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 11,49 Inclusief € 11,49
Bestel Easy Rider bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66
Bestel Easy Rider bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Easy Rider Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact