We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Doomsday (2008)

blueray Doomsday dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Doomsday op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Doomsday (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In 2007 wordt Schotland getroffen door een dodelijk en nietsontziend virus. Om verdere verspreiding van dit Reaper virus tegen te gaan wordt het gebied hermetisch van de buitenwereld afgesloten. De jonge Eve wordt door haar moeder aan Britse militairen meegegeven. Het is inmiddels dertig jaar later en het Reaper virus steekt opnieuw de kop, maar nu midden in Londen. In Schotland worden weer levende mensen waargenomen die blijkbaar een medicijn hebben gevonden tegen het virus dat de bevolking destijds wegvaagde. Eve (die zich inmiddels Eden noemt) zit nu bij de commandotroepen en wordt op de klus gezet om naar het quarantainegebied af te reizen op zoek naar het medicijn.

Doomsday is de derde film van de Britse Neil Marshall, die eerder de horrorfilms Dog Soldiers en The Descent afleverde. Marshall schreef wederom zelf het scenario en nam zijn film grotendeel op in Zuid-Afrika. De belangrijkste rollen zijn weggelegd voor Rhona Mitra als de nieuwe actie-babe Eden en veteraan Bob Hoskins als een adviseur van de regering. In bijrollen zijn Malcolm McDowell en Craig Conway te zien. Conway was tevens in de andere twee films van Marshall te zien.

Releasedatum Blu-ray disc: 1 september 2008

» meer actie
» meer drama
» meer science fiction
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Doomsday bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Doomsday bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Doomsday bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Doomsday Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact