We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The House Bunny

Doom (2005)

blueray Doom dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Doom op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Doom (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Er is iets fout gegaan op een afgelegen wetenschappelijk onderzoeksstation op de planeet Mars. Al het onderzoek is stilgelegd en de communicatie is verbroken. De berichten die wel doorkomen, zijn bepaald niet geruststellend. Het gaat om een omgeving met niveau 5 quarantaine, en de enigen die naar binnen en buiten mogen, zijn de leden van de Rapid Response Tactical Squad. Dit squadron is tot de tanden toe bewapend en beschikt over een indrukwekkende vuurkracht.

Daarmee moeten ze hun missie uitvoeren: niemand mag de rots levend verlaten, maar een legioen van angstaanjagende wezens van onbekende herkomst verstopt zich achter elke muur, en houdt zich op in de talloze ruimtes en tunnels. En ze zijn veel sterker en bloeddorstiger dan iemand ooit had kunnen denken.

Doom zit boordevol spanning en actie waardoor het computerspel, dat de voorloper was van de film, wereldwijd legendarisch werd.

Met: Karl Urban, Rosamund Pike, Deobia Oparei, Ben Daniels, Razaaq Adoti, Dexter Fletcher, Brian Steele, The Rock, Yao Chin, Robert Russell & Sara Houghton.

Releasedatum Blu-ray disc: 4 juni 2009

Prijs Verzending Totaal
Bestel Doom bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Doom bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Doom bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel Doom bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 13,99 € 1,95 € 15,94
Bestel Doom bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Doom Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact