We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

Clubbed (2008)

blueray Clubbed dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Clubbed op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Clubbed (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Danny, een simpele fabrieksarbeider, is geïntimideerd door het leven, depressief en wordt voor de ogen van zijn eigen kinderen in elkaar geslagen. Zijn toch al nietszeggende bestaan zakt steeds dieper de afgrond in. Op het randje van een zenuwinzinking, beslist hij het heft in eigen hand te nemen. Als hij een groep uitsmijters leert kennen, nemen ze hem aan en geven hem het vertrouwen dat hij nodig heeft. Als hij verder in hun wereldje komt, raakt hij betrokken in de locale onderwereld wat eindigt in een zeer brute, gewelddadige climax.

Clubbed is een jaren tachtig drama, een reis in die tijd en een nieuwe kijk op een 'ontsnappings film' het verhaal van een mans' spirituele reis en de transformatie van een 'nobody' tot een man die de kracht heeft alles te doen wat hij wil.

Releasedatum Blu-ray disc: 4 mei 2009

» meer misdaad

Misdaad blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Clubbed bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Clubbed bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 13,49 € 2,54 € 16,03

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Clubbed Blu-ray disc vindt
Copyright ę 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact