We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Clerks. (1994)

blueray Clerks. dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Clerks. op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Clerks. (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Clerks. is een Amerikaanse zwartwitfilm uit 1994, geschreven en geregisseerd door Kevin Smith. De film betekende de doorbraak voor Smith als filmmaker.

't Had een luie dag moeten worden. Maar een collega laat het afweten en dus moet Dante Hicks zijn vrije zaterdag in de Quick Stop Groceries doorbrengen.Wat zich aanvankelijk laat aanzien als een saaie werkdag ontpopt zich tot een dag vol memorable momenten. Nauwelijks heeft hij om zes uur 's morgens de winkel geopend of hij wordt geconfronteerd met een anti-rokers maniak die met zijn tirades enkele potentiele klanten op afstand houdt.

Nog meer klanten worden afgeschrikt door Dante's vijandige vriend Randal, die de naburige videotheek beheert. Dante krijgt zijn vrienden op bezoek die een partijtje rolhockey op het dak spelen en de frisdrank voorraad plunderen, een overspannen school decaan die op zoek is naar het perfecte dozijn eieren en een stiekemerd die zich met een pornoblaadje van onder de toonbank wil terugtrekken op het personeels toilet en dit niet niet overleeft. Wanneer de dag voorbij is, heeft een circus van individuen, in fysieke en emotionele varieteiten, door de winkel geparadeerd, op zoek naar wat eetbaar soelaas.

Releasedatum Blu-ray disc: 2 december 2009

» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Clerks. bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Clerks. bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 3,00 € 1,95 € 4,95
Bestel Clerks. bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 16,19 € 2,54 € 18,73
Bestel Clerks. bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 28,84 Inclusief € 28,84
Bestel Clerks. bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 34,99 € 1,95 € 36,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Clerks. Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact