We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Bee Movie

Antichrist (2009)

blueray Antichrist dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Antichrist op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Antichrist (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Antichrist is een Duits-Deens-Franse film uit 2009 van Lars von Trier, naar een eigen scenario. Willem Dafoe en Charlotte Gainsbourg spelen de hoofdrollen. Het verhaal wordt verteld in een proloog en vier hoofdstukken.

Een koppel verliest hun jonge zoontje, dat uit een venster valt terwijl zij seks hebben in een naburige kamer. De moeder kan de rouw niet verwerken en belandt in het ziekenhuis. Haar echtgenoot, die therapeut is, wil haar zelf behandelen en haalt haar naar huis. Om haar te confronteren met haar angsten vraagt hij haar waar zij het bangst voor is. Dit is een verlaten hut in het woud, "Eden", waar de vorige zomer iets geheimzinnigs gebeurde. Daarom gaan ze daar naar toe, en probeert de man haar daar te genezen. De vrouw stelt op een gegeven moment genezen te zijn, maar dit blijkt behoorlijk voorbarig.

De film werd vertoond in de officiële selectie van het Filmfestival van Cannes op 18 mei 2009. Er was kritiek op het geweld in sommige scènes, met een mengeling van seks en geweld. De film werd genomineerd voor de Gouden Palm en Charlotte Gainsbourg kreeg op het filmfestival van Cannes de prijs van beste actrice.

Releasedatum Blu-ray disc: 11 januari 2010

» meer drama
» meer horror

Horror blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Antichrist bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,44 € 2,54 € 11,98
Bestel Antichrist bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 14,99 Inclusief € 14,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Antichrist Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact