We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Weeds: Season 1

Anaconda (1997)

blueray Anaconda dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Anaconda op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Anaconda (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Gedurende de opnames van een documentaire over een in het ongerede geraakte Indianenstam in het Amazoneregenwoud, ontmoeten regisseur Terri Flores (Lopez) en haar filmcrew, cameraman Danny Rich (Ice Cube) en professor Steven Cale (Stoltz), de verdwaalde slangenjager Paul Sarone (Voight). Ze redden hem van een zinkende boot, omdat ze geloven dat hij hen kan helpen de verloren stam te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Omdat Sarone zich vreemd gedraagt krijgen ze echter argwaan. Als professor Cale gestoken wordt door een giftig insect waardoor hij bewusteloos raakt, neemt Sarone de leiding over van het schip en daarmee de filmploeg. Zij worden gedwongen hem te helpen zijn echte doel te bereiken: het opsporen en gevangennemen van een legendarische Anaconda die hij op het spoor was.

Met: Jennifer Lopez, Jon Voight, Eric Stoltz, Ice Cube, Jonathan Hyde, Owen Wilson, Kari Wuhrer, Vincent Castellanos & Danny Trejo.

Releasedatum Blu-ray disc: 7 mei 2009

» meer avontuur
» meer horror
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Anaconda bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Anaconda bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 12,99 € 1,95 € 14,94
Bestel Anaconda bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 12,99 € 1,95 € 14,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Anaconda Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact