We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Horton Hears a Who!

An American in Paris (1951)

blueray An American in Paris dvds bestellen

Bekijk meer informatie over An American in Paris op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray An American in Paris (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Jerry Mulligan (Gene Kelly), ex-soldaat, probeert in het naoorlogse Parijs aan de bak te komen als schilder. Hij geniet de bescherming en onverdeelde aandacht van een welgestelde Parisienne (Nina Foch), maar heeft zelf een oogje op het bescheiden danseresje Lise Bouvier (een debuterende Leslie Caron), overdag bediende in een parfumzaak.

Wat Jerry niet weet, is dat z'n goeie vriend Henri, een music-hall ster, met haar verloofd is. Met het betoverende Parijs en prachtige impressionistische schilderijen als decor, creëren producer Arhur Freed (Singin' in the Rain) en regisseur Vincente Minnelli één van de hoogtepunten van de Hollywood musical, bekroond met zes Oscars. De choreografieën, op de onsterfelijke muziek van Gershwin, zijn een lust voor het oog en het oor. Het 17 minuten durende eindballet behoort tot de absolute hoogtepunten van het genre.

Releasedatum Blu-ray disc: 17 december 2008

» meer musical
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel An American in Paris bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94
Bestel An American in Paris bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de An American in Paris Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact