We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters vs. Aliens

Alvin And The Chipmunks 1 & 2 (2007)

blueray Alvin And The Chipmunks 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Alvin And The Chipmunks 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Alvin And The Chipmunks 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Alvin And The Chipmunks 1:
De Chipmunks zijn terug, groter dan ooit te voren! De voor zijn bestaan vechtende muziekant Dave Seville (Jason Lee) ontmoet geheel onverwacht een drietal eekhoorns, Alvin, Simon en Theodore. Al gauw betekent deze combinatie een daverend succes in muziekland. Helaas voor onze vrienden is hun producent aan de hebberige kant en probeert hier een slaatje uit te slaan, ten koste van de groep. Zal Dave zijn eekhoorns nog terug krijgen?

Alvin And The Chipmunks 2:
In 'Alvin And The Chipmunks 2' zeggen Alvin en zijn vriendjes hun leven als popsterren tijdelijk vaarwel en gaan ze terug naar school. Al snel nemen ze de taak op zich om het muziekprogramma van de school te redden dat in financiƫle nood verkeert. Door zich in te schrijven in een heuse 'battle of the bands' hopen de chipmunks een grote geldprijs te winnen.

Onverwachts komen ze hier drie andere zingende Chipmunks tegen: 'The Chipettes' - Brittany, Eleanor en Jeanette. Romantische en muzikale vonken spatten ervan af in dit swingende vervolg op 'Alvin And The Chipmunks'.

Releasedatum Blu-ray disc: 12 april 2010

Prijs Verzending Totaal
Bestel Alvin And The Chipmunks 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 18,90 € 2,54 € 21,43
Bestel Alvin And The Chipmunks 1 & 2 bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 24,99 € 1,95 € 26,94
Bestel Alvin And The Chipmunks 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 28,99 Inclusief € 28,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Alvin And The Chipmunks 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact