We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Pushing Daisies: The Complete First Season

(500) Days of Summer (2009)

blueray (500) Days of Summer dvds bestellen

Bekijk meer informatie over (500) Days of Summer op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray (500) Days of Summer (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Tom is een tekstschrijver van wenskaarten. Eigenlijk wilde hij graag architectuur doen, maar deze kantoorbaan kwam op zijn pad terwijl hij rekeningen moest betalen. Hij is redelijk tevreden met zijn leven en gelooft dat alles beter zal worden als hij het meisje van zijn dromen tegenkomt. Dan verschijnt daar Summer op het werk, als de assistente van zijn baas en denkt Tom dat zij degene is waar hij zijn hele leven op heeft gewacht.

Tom gelooft heilig in het bestaan van een alles veranderende, kosmisch voorbestemde, als door een bliksemschicht getroffen liefde, zelfs in deze cynische, moderne wereld. Summer gelooft daar niet in. Dat houdt Tom echter niet tegen om haar als een moderne Don Quichot steeds maar weer met hart en ziel te overwinnen. Opeens is Tom niet verliefd op zomaar een lieftallige, grappige, intelligente vrouw - niet dat hij daar iets op tegen heeft - maar op het idee van Summer, het idee van een liefde die nog steeds het hart kan laten overslaan en de wereld op zijn kop kan zetten.

Met: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend, Chloe Moretz, Chloe Moretz, Matthew Gray Gubler, Clark Gregg, Patricia Belcher & Rachel Boston.

Releasedatum Blu-ray disc: 18 januari 2010

» meer drama
» meer komedie
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel (500) Days of Summer bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66
Bestel (500) Days of Summer bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 14,99 € 1,95 € 16,94
Bestel (500) Days of Summer bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de (500) Days of Summer Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact