We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

3-Pack: Horror (2008)

Hostel / Hostel 2 / Shrooms

blueray 3-Pack: Horror dvds bestellen

Blu-ray 3-Pack: Horror (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Hostel:
Twee avontuurlijke Amerikaanse studenten, Paxton en Josh, backpacken door Europa en ontmoeten hun nieuwe vriend Oli uit IJsland. Tijdens hun reis krijgen ze te horen over de hemel op aarde voor de Amerikaanse backpacker: een afgelegen Slowaaks hostel barstensvol Oost-Europese vrouwen die bloedmooi en minstens zo wanhopig zijn. Wanneer Paxton en Josh arriveren, leggen ze het gemakkelijk aan met Natalya en Svetlana. Te gemakkelijk... Door al het gefeest, merken de twee jongens te laat dat ze in de val gelokt zijn. Ze bevinden zich in een duistere situatie, die steeds gevaarlijker, afgrijselijker en zieker wordt.

Hostel 2:
Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Tijdens een uitstapje door Europa komen de meisjes het model van hun kunstlessen tegen. Deze nodigt ze uit om mee te gaan naar een fantastisch kuuroord in Slowakije. Maar de meisjes weten niet dat ze in de val gelokt worden en ze het kuuroord nooit zullen bereiken... Ze worden verkocht aan de eigenaar van een jeugdherberg die heel andere plannen voor de meisjes in petto heeft. De studentes komen terecht in een nachtmerrie vol sadistische martelingen met alleen de dood in het vooruitzicht.

Shrooms:
Vijf vrienden reizen naar Ierland om hun vriend Troy te bezoeken. Zij brengen een nacht door in een Iers bos terwijl ze high worden van de aldaar gevonden paddo's. Hun avontuur neemt een negatieve wending wanneer Troy hen een spookverhaal vertelt over de leegstaande school in de buurt; plotseling worden zij gestalkt door een moordenaar.

Releasedatum Blu-ray disc: 27 oktober 2008

» meer horror
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel 3-Pack: Horror bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 41,77 € 2,54 € 44,31
Bestel 3-Pack: Horror bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 44,40 Inclusief € 44,40

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de 3-Pack: Horror Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact