We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Samsung BD-P1500 Blu-ray speler

Blu-ray speler Samsung BD-P1500 Blu-ray speler De BD-P1500 van SAMSUNG biedt uiterst geavanceerd kijkplezier en compatibiliteit met het afspelen van cd en dvd. Dus terwijl je profiteer van de laatste ontwikkelingen op het gebied van video en audio, kun je nog steeds jouw bestaande media afspelen.

1080p met 24 Hz video-uitgang
Weergave van de beelden zoals deze is bedoeld. De Blu-ray film geeft de originele (1080p/24Hz) bron weer, wat betekent dat je geniet van de originele beeldkwaliteit.

Dolby Digital Plus en dolby trueHD
Helemaal opgaan in geluid. De BD-P1500 ondersteunt het Dolby Digital Plus audio-formaat. Bovendien ondersteunt het ongecomprimeerde PCM Audio en Legacy dts 5.1 Dolby Digital. Dolby TrueHD is de lossless-technologie van Dolby die is ontwikkeld voor high-definition, schijfgebaseerde media. Dolby TrueHD levert een duizelingwekkend geluid dat, bit voor bit, identiek is aan de studiomaster, waarmee de standaard voor high-definition entertainment voor de volgende generatie schijven is gezet.

één afstandsbediening
Je kunt het aan SAMSUNG overlaten om van jouw home entertainment een draadloze en opwindende ervaring te maken. Dankzij de High-Definition Multimedia Interface (HDMI) en met de Consumer Electronic Control (CEC), heb je met één enkele knop op de afstandsbediening toegang tot elk digitaal apparaat van jouw SAMSUNG home entertainment system.
Introductie van model: 2008
Prijs Verzending Totaal
Bestel de Samsung BD-P1500 Blu-ray speler bij Samsung BD-P1500 Blu-ray speler Bestel deze Bluray speler bij Bol.com € 279,00 € 1,95 € 280,95
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact