We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

PlayStation 3

Blu-ray speler PlayStation 3 Console
De sensatie op het gebied van games en multimedia! De PlayStation 3 is een échte next-gen console! De virtuele werelden zagen er nog nooit zo realistisch uit als op PlayStation 3 in High Definition. De nieuwe SixAxis controller met zijn ingenieuze beweging sensor, zorgt voor een nieuwe dimensie in de gameplay. Zo zul je niet alléén met de analoge stick je moeten voortbewegen, maar ook met de controller zélf! Dit biedt zeer veel mogelijkheden, zo zul je je in Motorstorm om de rotsblokken heen kunnen sturen door je controller iets scheef te houden. In Lair bestuur jij je draak door de lucht, jou beweging is zijn beweging!

De PlayStation 3 draait echter niet alléén om gamen, het is een compleet multimedia-apparaat, met een Blu-ray speler die alle formaten afspeelt, die jij je maar kan bedenken! Kijk films op Blu-ray disc's en geniet van High Definition beeld (1080p) met 7.1 kanaals surround geluid.

De harde schijf van maar liefst 40 GB maakt het mogelijk om je foto's, video's en muziek op je PlayStation 3 op te slaan. Je hoeft je vakantie foto's en video's dus niet langer op een klein computer scherm te bekijken, maar gewoon op televisie!

Surf op het Internet met de PlayStation 3 Internet browser en de SixAxis controller. Je bent vrij om je eigen online bestemmingen uit te kiezen en hebt toegang tot vele exclusieve video content uit de PlayStation Store en het PlayStation Portal. Ook zaken zoals internetbankieren doe je voortaan uit je luie stoel!

Inhoud
- PS3 Console 40 GB
- 1 sixaxis controller
Introductie van model: 2007
Prijs Verzending Totaal
Bestel de PlayStation 3 bij PlayStation 3 Bestel deze Bluray speler bij Free Record Shop € 399,99 € 1,95 € 401,94
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact