We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Gremlins

War Of The Worlds (2005)

blueray War Of The Worlds dvds bestellen

Bekijk meer informatie over War Of The Worlds op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray War Of The Worlds (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Tom Cruise speelt de hoofdrol als Ray Ferrier, een gescheiden havenarbeider en een allesbehalve volmaakte vader. Nadat zijn ex-vrouw en haar nieuwe echtgenoot zijn tienerzoon Robbie en jonge dochter Rachel na lange tijd weer eens bij hem hebben afgezet voor het weekend, lijkt er onweer te komen.

Merkwaardige en zeer krachtige blikseminslagen teisteren de grond. Even later ziet Ray op het kruispunt bij zijn huis iets uitzonderlijks. Het zal hun leven voorgoed veranderen. Een enorme oorlogsmachine op drie poten duikt op van diep onder de grond en begint, voor iemand iets kan doen, alles om zich heen met een verzengend vuur te verwoesten. Een doodgewone dag wordt in één klap de meest bizarre gebeurtenis van hun leven: De eerste catastrofale aanval op de aarde vanuit de ruimte. Ray probeert koortsachtig zijn kinderen te beschermen tegen deze meedogenloze nieuwe vijand.

Er volgt een zware tocht door de verwoeste streek, waar ze verstrikt raken in een massa radeloze mensen die op de vlucht zijn voor een buitenaards leger Driepoten. Maar waar ze ook heen vluchten, nergens is het veilig. Alles hangt af van Ray's onverzettelijke wil om zijn dierbaren te beschermen.

Releasedatum Blu-ray disc: 14 juni 2010

» meer actie
» meer science fiction
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel War Of The Worlds bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel War Of The Worlds bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 11,43 € 2,54 € 13,97
Bestel War Of The Worlds bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 14,49 Inclusief € 14,49
Bestel War Of The Worlds bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 16,99 € 1,95 € 18,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de War Of The Worlds Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact