We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Twenty Thousand Streets Under The Sky (2005)

blueray Twenty Thousand Streets Under The Sky dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Twenty Thousand Streets Under The Sky op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Twenty Thousand Streets Under The Sky (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Dit krachtige klassieke BBC-drama is een bewerking van de gelijknamige trilogie van de Britse auteur Patrick Hamilton. Het is een verhaal over onbeantwoorde liefde, met als decor de grauwe straten en pubs van Londen in de jaren '30 van de vorige eeuw. Centrale locatie is The Midnight Bell, een kroeg in de buurt van Euston Road. We volgen drie verschillende personages op hun moeizame zoektocht naar liefde: barkeeper Bob, die verliefd is op de straatarme tippelaarster Jenny; zijn collega Ella, die heen en weer wordt geslingerd tussen haar gevoelens voor een oudere, rijke man en haar heimelijke verlangen naar Bob; en Jenny, die door omstandigheden gedwongen is haar geld op straat te verdienen en steeds meer moeite heeft het hoofd boven water te houden.

Met: Bryan Dick, Sally Hawkins, Zoe Tapper, Tony Haygarth, Jacqueline Tong, Kellie Shirley, Philip Davis, Anthony O'Donnell, Anthony O'Donnell, Kathy Burke, Neil Stuke, Marcia Warren, Doreen Mantle, Michael Medwin & Sid Mitchell.

Releasedatum Blu-ray disc: 12 november 2007

» meer drama
» meer romantiek
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Twenty Thousand Streets Under The Sky bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 7,49 Inclusief € 7,49
Bestel Twenty Thousand Streets Under The Sky bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,39 € 2,54 € 9,93

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Twenty Thousand Streets Under The Sky Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact