We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Dollhouse: Complete Seasons 1 & 2

Torchwood: The Complete Second Season (2008)

blueray Torchwood: The Complete Second Season dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Torchwood: The Complete Second Season op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Torchwood: The Complete Second Season (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Torchwood is een science-fiction dramaserie met John Barrowman en Eve Myles in de hoofdrol. Het gaat over de activiteiten van het fictieve Torchwood Institute, dat zich bezighoudt met buitenaardse wezens. De serie is door de BBC geproduceerd als zijnde een spin-off van de populaire serie Dr. Who.

In januari 2008 werd het tweede seizoen van deze serie gestart op BBC2, dit keer nog spannender, leuker en groter dan het eerste seizoen.

Captain Jack Harness (gespeeld door John Barrowman) samen met zijn team: Gwen, Owen, Toshiko en Ianto keren terug als het team wat constant overhoop ligt met de aliens in de gewelven van de stad Cardiff.

Net als in de Dr. Who series komen bekende televisie sterren de productie vullen met een speciale rol. Deze sterren spelen vaak de grimmige rollen in de verhalen en brengen het Torchwood team keer op keer in gevaarlijke situaties.

Releasedatum Blu-ray disc: 22 juni 2009

» meer drama
» meer science fiction
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Torchwood: The Complete Second Season bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49
Bestel Torchwood: The Complete Second Season bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 21,60 € 2,54 € 24,14

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Torchwood: The Complete Second Season Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact