We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Shrek: The Whole Story

Time Bandits (1981)

blueray Time Bandits dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Time Bandits op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Time Bandits (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) De Time Bandits, een stelletje dwergen, bezitten een tijdkaart die hen in staat stelt van het ene tijdperk naar het andere te reizen. Het is hun bedoeling om in enkele beroemde periodes uit onze geschiedenis op plundertocht te gaan, zodat ze snel en risicoloos schatrijk worden. Bij een bezoek in 1980 nemen ze per vergissing een schooljongen mee, die het leuk vindt om enkele helden uit het verleden te ontmoeten.

Een officieuze Monty Python-film die boordevol spitsvondigheden zit en geen seconde rust gunt. Niets zo krankzinnig of het werd in de film gebruikt. Het scenario van Gilliam en Palin is van begin tot eind geslaagd, origineel en spiritueel en wordt tot leven gebracht door een geweldige cast.

Met: John Cleese, Sean Connery, Shelley Duvall, Katherine Helmond, Ian Holm, Michael Palin, Ralph Richardson, Peter Vaughan & Tiny Ross.

Releasedatum Blu-ray disc: 5 oktober 2009

» meer avontuur
» meer fantasy
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Time Bandits bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 7,49 Inclusief € 7,49
Bestel Time Bandits bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,44 € 2,54 € 11,98

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Time Bandits Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact