We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Iron Man

Thunderbirds (1965)

blueray Thunderbirds dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Thunderbirds op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Thunderbirds (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Deze show speelt zich ergens in de 21e eeuw af en vertelt het verhaal van de Familie Tracy, bestaande uit de millionair en voormalig astronaut Jeff Tracy en zijn 5 zonen: Scott (piloot van Thunderbird 1 en hoofd reddings-co-ordinator), Virgil (piloot of Thunderbird 2), Alan (astronaut in Thunderbird 3), Gordon (aquanaut in Thunderbird 4) en John (hoofd astronaut op het ruimtestation Thunderbird 5). Samen met Oma Tracy, wetenschapper "Brains" en bediende Kyrano en zijn dochter Tin-Tin wonen zij op het afgelegen Tracy Eiland.

In feite zijn zij, in het geheim, leden van "International Rescue", een zeer geavanceerde reddingsorganisatie. In hun futuristische voertuigen redden zij wereldwijd mensen in nood. Sommige rampen waarbij hulpverlening wordt aangeboden zijn ontstaan door ongelukken, maar zijn soms ook opzettelijk veroorzaakt.

Tussen 1965 en 1966 zijn 32 afleveringen gemaakt, voor de Britse productiemaatschappij ITC Entertainment, welke je nu allemaal kunt bewonderen middels deze fabuleuze box.

THUNDERBIRDS ARE GO!

Releasedatum Blu-ray disc: 15 september 2008

» meer actie
» meer familie
» meer science fiction
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Thunderbirds bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 58,99 Inclusief € 58,99
Bestel Thunderbirds bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 66,17 € 2,54 € 68,71
Bestel Thunderbirds bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 164,99 € 1,95 € 166,94

Beoordelingen

Cees Mooij 12 maart 2011 20:47:17
Na lang zoeken vond ik de blu ray versie van The Thunderbirds Complete Serie van 32 afleveringen...en na vele reviews gelezen te hebben over het vernieuwde formaat van 4 : 3 naar 19 : 9 waren er erg veel die dit niet mooi vinden , maar voor breedbeeld tv's is dat beeldvullend, en het was zeker een goede optie om dit te doen.

Niet alleen kijkt dit mooier, maar ook omdat deze serie geremastered is, lijkt deze serie als nieuw...WOW...!!!

Daarnaast blijft het een verbluffende serie die in 1964 met de mooiste technieken is gemaakt, en vooral voor de 50+ is dit pure jeugdsentiment, want wie is er in die jaren niet groot mee geworden...???

Een super aanrader want zelfs de box set is als een boek in elkaar gezet wat minder ruimte nodig heeft in de blu ray kast.
Vertel wat jij van de Thunderbirds Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact