We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Pushing Daisies: The Complete First Season

This Is Spın̈al Tap (1984)

25th Anniversary Edition

blueray This Is Spın̈al Tap dvds bestellen

Bekijk meer informatie over This Is Spın̈al Tap op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray This Is Spın̈al Tap (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) This Is Spinal Tap is een Amerikaanse mockumentary uit 1984, geregisseerd door Rob Reiner. Hij vertolkte tevens een van de hoofdrollen. Andere hoofdrollen werden vertolkt door Michael McKean, Christopher Guest en Harry Shearer.

De mockumentary draait om het wel en wee van een fictieve heavy metal/hardrockband Spinal Tap. De film bevat vooral veel satire op het wilde gedrag van hardrockbands.

David St. Hubbins en Nigel Tufnel zijn al van jongs af aan vrienden, toen ze nog optraden in de Londense metrostations. Ze timmerden aan de weg onder tal van namen, tot ze in 1967 eindelijk doorbraken als Spinal Tap. Binnen het jaar prijkten hun singles in de hoogste regionen van de hitlijsten. De groep bleef maar groeien, en in 1983 keerden ze, na een afwezigheid van zes jaar, terug naar Amerika, gewapend met een nieuw platenlabel. Daar werden ze begroet door filmregisseur Marty Di Bergi al zestien jaar een verwoed fan van SPINAL TAP. Dit is de film die hij draaide over hun toernee door het hart van Amerika.

Met: Michael McKean, Christopher Guest, Harry Shearer, Bruno Kirby, Rob Reiner, Patrick MacNee, Ed Begley Jr., Paul Simon, Dana Carvey, Billy Crystal & Anjelica Huston.

Releasedatum Blu-ray disc: 7 september 2009

» meer komedie
» meer muziek

Muziek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel This Is Spın̈al Tap bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,49 Inclusief € 9,49
Bestel This Is Spın̈al Tap bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de This Is Spın̈al Tap Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact