We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Bee Movie

Things We Lost in the Fire (2007)

blueray Things We Lost in the Fire dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Things We Lost in the Fire op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Things We Lost in the Fire (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Audrey Burke (Halle Berry) zit met haar dochter Harper (Alexis Llewellyn) en zoontje Dory (Micah Berry) te wachten tot haar man - en hun vader - Brian (David Duchovny) terugkomt, nadat die vertrok om voor zijn familie ijsjes te halen. In plaats daarvan staat enkele uren later de politie voor de deur met slecht nieuws. Brian was er getuige van hoe een man zijn vrouw mishandelde en heeft geprobeerd tussenbeide te komen. Daarbij is hij door de man doodgeschoten.

Oscar-winnaars Halle Berry en Benicio Del Toro zijn de sterren in het sterke nieuwe drama van regisseur Susanne Bier. "Things we lost in the fire" is een ontroerend en meeslepend drama over twee mensen die door het lot bij elkaar worden gebracht. Audrey is een gelukkig getrouwde vrouw met twee jonge kinderen, die op een dag haar man verliest door een daad van zinloos geweld. Impulsief besluit ze om Jerry, een oude vriend die in de problemen zit, in huis te nemen. Samen lukt het Audrey en Jerry om weer hoop en geluk te vinden in het leven.

Releasedatum Blu-ray disc: 10 augustus 2009

» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Things We Lost in the Fire bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Things We Lost in the Fire bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 18,90 € 2,54 € 21,43
Bestel Things We Lost in the Fire bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 24,89 Inclusief € 24,89

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Things We Lost in the Fire Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact