We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Happy Feet

The Score (2001)

blueray The Score dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Score op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Score (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Score is een film uit 2001 van regisseur Frank Oz. De hoofdrollen worden vertolkt door Robert De Niro, Edward Norton en Marlon Brando.

Nick Wells is een professionele crimineel. Maar op een dag wordt hij tijdens een opdracht bijna ontdekt en dus besluit hij te stoppen met zijn leven als gangster. Hij wil samen met zijn vriendin Diane een jazzclub openen.

Maar dan zoekt Max hem op. Max is een goede vriend en zakenpartner van Nick. Hij heeft een aanbod dat Nick niet kan weigeren. Een historisch belangrijke en zeer dure, Franse scepter wordt het land ingesmokkeld. De scepter wordt stevig bewaakt en bevindt zich in het Montreal Customs House. Als Nick de scepter kan stelen, zal hij nooit nog geldproblemen kennen. Nick gaat akkoord en maar moet wel samenwerken met een andere vriend van Max: Jack Teller. Jack is een jonge maar agressieve dief.

Releasedatum Blu-ray disc: 17 augustus 2009

» meer actie
» meer drama
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Score bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 7,49 Inclusief € 7,49
Bestel The Score bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,41 € 2,54 € 9,95

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Score Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact