We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Nacho Libre

The Rebound (2009)

blueray The Rebound dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Rebound op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Rebound (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Sandy (Catherine Zeta Jones), een sexy moeder van 40 met twee kinderen, ziet haar perfect georganiseerde wereld uiteen barsten wanneer ze erachter komt dat haar man vreemdgaat. Ze pakt haar spullen en verhuist met haar kinderen naar New York, waar ze de 24-jarige Aram (Justin Bartha) ontmoet bij de koffieshop in haar flatgebouw. Hij is op dat moment net zo teleurgesteld in zijn liefdesleven als Sandy; zijn pasgesloten huwelijk met een Française blijkt een leugen te zijn voor een verblijfsvergunning. Verbonden in het verdriet om hun relaties vinden ze in elkaar een prettige gesprekspartner.

Wanneer Sandy een baan aangeboden krijgt vraagt ze Aram op haar kinderen te passen, aangezien hij op dat moment al zijn vrije tijd bij zijn overbezorgde ouders spendeert. Hierdoor krijgt Aram een steeds groter aandeel in Sandy’s familie, wat de twee steeds dichter tot elkaar brengt. Ondanks dat er genoeg redenen zijn om het niet te doen, lijkt een relatie met elkaar de ideale oplossing. De vraag is echter: zijn ze elkaars ‘rebound’ of is het echte liefde?

Releasedatum Blu-ray disc: 7 februari 2011

» meer komedie
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Rebound bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66
Bestel The Rebound bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 16,49 Inclusief € 16,49
Bestel The Rebound bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94
Bestel The Rebound bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Rebound Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact