We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

The King's Speech (2010)

blueray The King's Speech dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The King's Speech op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The King's Speech (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Direct na het overlijden van zijn vader en het oneervolle aftreden van zijn broer Edward, wordt Bertie, die al zijn hele leven een ernstig stotterprobleem heeft, gekroond tot Koning George VI van Engeland. Zijn land staat op dat moment aan de vooravond van een oorlog, en het volk vraagt wanhopig om een leider in deze bange tijden.

Zijn vrouw Elizabeth (Helena Bonham Carter) besluit contact te zoeken met de excentrieke logopedist Lionel Logue om George te helpen zijn spraak te verbeteren. Ondanks een wat moeilijke start lijkt Lionel’s onorthodoxe methode zijn vruchten af te werpen: de Koning ontwikkelt niet alleen het vertrouwen in zijn stem om het volk toe te spreken, ook ontstaat er een hechte vriendschap tussen George en Lionel.

The King's Speech is bekroond met 4 Oscars. Het Britse drama over de stotterende koning George VI won het gouden beeldje voor Beste Film, Beste Regie (Tom Hooper), Beste Acteur (Colin Firth) en Beste Originele Scenario (David Seidler).

Releasedatum Blu-ray disc: 9 mei 2011

» meer biografie
» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The King's Speech bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 13,49 € 2,54 € 16,03
Bestel The King's Speech bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 18,99 Inclusief € 18,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The King's Speech Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact