We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Ice Age 1 & 2

The Boat That Rocked (2009)

blueray The Boat That Rocked dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Boat That Rocked op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Boat That Rocked (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Wanneer Carl (Tom Sturridge) van school wordt geschopt, stuurt zijn moeder hem naar zijn peetvader Quentin (Bill Nighy), die tevens de baas is van Radio Rock, een piratenzendschip op de Noordzee. Al snel voelt hij zich helemaal thuis tussen het bonte stel DJ s, voor wie de liefde voor rock n roll de alles verbindende factor is.

De groep DJ s wordt aangevoerd door The Count (Philip Seymour Hoffman). Deze robuuste, brutale god van de radiogolven is helemaal maf van Amerikaanse muziek. Naast hem worden de programma s de ether in geslingerd door de ironische, intelligente en ongenadig geestige Dave (Nick Frost); de superaardige Simon (Chris O Dowd), die droomt van de ware liefde; de mysterieuze, knappe en introverte Midnight Mark (Tom Wisdom); de late night DJ Wee `Small Hours Bob (Ralph Brown), met als hobby s folk music en drugs; Thick Kevin (Tom Brooke), in het bezit van `s werelds laagste IQ; nieuwslezer `On-the-Hour John (Will Adamsdale); en Angus The Nut Nutsford (Rhys Darby), vermoedelijk de meest irritante Brit.

Intussen ergert de regering zich groen en geel aan de enorme populariteit van de piratenzender. Aan hun vrije opvattingen over seks, drugs en de in hun ogen hysterische rock `n roll muziek moet een eind worden gemaakt. Minister Dormandy (Kenneth Branagh) wil de wetsovertreders hard aanpakken. In een tijd waarin alles onderdrukt wordt dat naar jeugdige uitbundigheid riekt, grijpt Dormandy de kans om politiek te scoren. Al snel lukt het hem er een wet doorheen te drukken waarmee hij de piraten kan aanpakken en het land voor eens en altijd kan ontdoen van hun onsmakelijke invloed.

Nu Radio Rock ten onder dreigt te gaan, slaan de fans de handen ineen en zetten met tientallen schepen een heroïsche actie op touw om hun helden te redden.
Aan sommige dingen komt een einde, maar rock `n roll blijft altijd bestaan.

Releasedatum Blu-ray disc: 7 september 2009

» meer drama
» meer komedie
» meer muziek
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Boat That Rocked bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel The Boat That Rocked bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel The Boat That Rocked bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 13,99 € 1,95 € 15,94
Bestel The Boat That Rocked bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Boat That Rocked Blu-ray disc vindt
Copyright ę 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact