We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters vs. Aliens

Terminator - The Sarah Connor Chronicles: Season 1 & 2 (2008)

blueray Terminator - The Sarah Connor Chronicles: Season 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Terminator - The Sarah Connor Chronicles: Season 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Terminator - The Sarah Connor Chronicles: Season 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Season One:
Nadat Sarah de Terminator had verslagen die uit de toekomst was gestuurd om haar zoon John te elimineren, is zij constant op haar hoede om eventuele vervolg aanvallen, afkomstig uit verleden, heden en toekomst, af te slaan. Omdat Sarah behoorlijk moe begint te worden van het alsmaar op de vlucht zijn, besluit ze een andere strategie te proberen, namelijk zelf de aanval openen op de Terminators.

John voelt zich ondertussen steeds meer aangetrokken tot mede student Summer. Zij is meer dan alleen een klasgenoot van John, zij is tevens de beveiliging van John en Sarah. Ook FBI agent James Ellison, die het tweetal al een tijdje volgt, sluit zich bij hen aan.


Season Two:
Het tweede seizoen van Terminator: The Sarah Connor Chronicles verkent verder wat er gebeurde met John en Sarah Connor tussen de gebeurtenissen beschreven in de films Terminator II: Judgement Day en Terminator III: Rise of the Machines, in het collectieve filmgeheugen gegrift door Terminator Arnold Schwarzenegger.

In deze spannende serie zijn John (Thomas Dekker) en Sarah (Lena Headey) voortdurend op de vlucht, voor de FBI en de Terminators die het op hen gemunt hebben. Wie kunnen ze vertrouwen? Sarah Connor is vastbesloten om haar zoon telkens weer in veiligheid te brengen en hem voor te bereiden op zijn toekomstige missie als leider in de oorlog tegen de machines die de mensheid willen uitroeien. Ze is ook niet te beroerd om nu al in te grijpen wanneer nieuwe programma's opduiken die kunnen evolueren tot het gevreesde Skynet. Gelukkig kregen ze daarbij in het eerste seizoen de hulp van Cameron (Summer Glau).

Releasedatum Blu-ray disc: 16 november 2009

» meer actie
» meer drama
» meer science fiction
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Terminator - The Sarah Connor Chronicles: Season 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 37,80 € 2,54 € 40,34
Bestel Terminator - The Sarah Connor Chronicles: Season 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 47,49 Inclusief € 47,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Terminator - The Sarah Connor Chronicles: Season 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact