We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

Talk To Me (2007)

blueray Talk To Me dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Talk To Me op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Talk To Me (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) De late jaren zestig; een tijd van grote veranderingen en nog grotere persoonlijkheden. Vietnam, de Koude Oorlog, Kennedy, Martin Luther King en de burgerrechtenbeweging houden Amerika in zijn greep. Temidden van dit alles bevindt zich Petey Green, een man met een uitgesproken mening en een nog uitgesprokenere muzieksmaak. Als gekleurde gevangenis-DJ een cult-icoon en razend populair geworden met de introductie van de Motownsound, de swingende muziek van Marvin Gaye, the Supremes en the Jackson 5, die de hele Amerikaanse bevolking aansprak. Uiteindelijk uitgegroeid tot één van de vernieuwers van de Amerikaanse radio. De man die een constante strijd voerde om te kunnen zeggen wat hij dacht. De man die er persoonlijk verantwoordelijk voor was dat Washington niet veranderde in een smeulende puinhoop na de moord op Martin Luther King.

Don Cheadle is wederom weergaloos in het verhaal van hoe één man de stem werd van een generatie en miljoenen in aanraking bracht met de 'Motown Sound'.

Met: Don Cheadle, Chiwetel Ejiofor, Bruce McFee, Mike Epps, Peter MacNeill, Adam Gaudreau, Taraji P. Henson, Cedric the Entertainer, Martin Sheen, J. Miles Dale, Sean MacMahon, Richard Chevolleau, Martin Randez, Todd Schroeder & Vondie Curtis-Hall.

Releasedatum Blu-ray disc: 22 maart 2010

» meer biografie
» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Talk To Me bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,44 € 2,54 € 11,98
Bestel Talk To Me bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 16,49 Inclusief € 16,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Talk To Me Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact