We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Pixar Shorts

Synecdoche, New York (2008)

blueray Synecdoche, New York dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Synecdoche, New York op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Synecdoche, New York (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Synecdoche, New York is het regiedebuut van schrijver Charlie Kaufman, het brein achter 'Being John Malkovich', 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' en 'Adaptation'.

Theaterregisseur Caden Cotard wordt geplaagd door allerlei ziektes waar doktoren hem amper mee kunnen helpen. Tot overmaat van ramp verlaat zijn vrouw hem om met hun vierjarige dochter en beste vriendin haar schilderijen te exposeren in Berlijn.

Dat ze dat doet is niet geheel vreemd: Caden is vooral druk met het regisseren van zijn theaterstukken, probeert zijn existentiële angsten te bedwingen bij een excentrieke therapeute en ontwikkelt een passie voor de caissière van Hazel. Wanneer hij een prijs wint voor een van zijn theaterstukken besluit hij het gewonnen geld te investeren in een laatste meesterwerk: een continu doorlopend theaterstuk waarbij hij het echte leven
nabootst in een grote loods in New York. Het laat zich raden dat Caden's echte leven en zijn recreatie van het leven binnen de kortste keren in elkaar verstrengeld raken.

Met: Phillip Seymour Hoffman, Catherine Keener, Michelle Williams, Samantha Morton, Diane Wiest, Sadie Goldstein, Tom Noonan, Peter Friedman, Charles Techman, Josh Pais, Daniel London, Robert Seay & Jennifer Jason Leigh.

Releasedatum Blu-ray disc: 12 oktober 2009

» meer drama
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Synecdoche, New York bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Synecdoche, New York bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,58 € 2,54 € 11,12
Bestel Synecdoche, New York bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 17,49 Inclusief € 17,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Synecdoche, New York Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact