We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Suske en Wiske & De Texas Rakkers (2009)

blueray Suske en Wiske & De Texas Rakkers dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Suske en Wiske & De Texas Rakkers op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Suske en Wiske & De Texas Rakkers (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In de plaats Dark City, in het broeierige Texas in het zuiden van Noord-Amerika, heeft de gemaskerde boef Jim Parasijt, die tevens een illegale whisky-stokerij runt, het plan opgevat om de hele wereldbevolking te verkleinen met een magisch Indiaans verkleinpoeder. Zo kan hij zelf de grootste worden.

De Texas Rangers onder leiding van Ranger Tom, die de orde moeten handhaven, zijn inmiddels in een hinderlaag gelokt. Verkleind door het magische poeder heeft Parasijt hen in lege whiskyflessen gestopt. Maar Ranger Tom is niet voor niets de leider. Hij slaagt erin zijn fles uit evenwicht te brengen en in een houten kist te laten tuimelen die voor Europa bestemd is. Bij toeval komt de fles bij Lambik terecht, die raar opkijkt wanneer hij de piepkleine Texas Ranger ontdekt. Als hij zijn verhaal hoort, weet hij dat er werk aan de winkel is. Boef Parasijt en zijn dwaze ideeƫn moeten gestopt worden. Samen met Suske en Wiske, Tante Sidonia en Jerom reist hij af om in Texas orde op zaken te stellen.

De superverstandige Professor Barabas trekt zich intussen terug in zijn laboratorium om een tegengif uit te vinden, waarmee hij de verkleining ongedaan kan maken. In Dark City blijkt al snel dat onze vrienden niet welkom zijn. De macht van Parasijt en zijn bende reikt ver. Iedereen gedraagt zich uiterst verdacht. Sheriff Cooper is totaal niet gemotiveerd. En is de beeldschone Miss Missy alleen een voortreffelijke barzangeres of zit ze ook in het complot? Een geweldig spannend avontuur volgt. Want met de beetje onhandige leiding en speurzin van Lambik, de slimheid van Suske en Wiske, de superkracht van Jerom, de nuchterheid van Tante Sidonia en niet te vergeten Wiske's pop Schanulleke en de pientere hond Thomas moet het lukken om de wereld te behoeden voor een ramp!

Releasedatum Blu-ray disc: 7 oktober 2009

» meer animatie
» meer avontuur
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Suske en Wiske & De Texas Rakkers bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel Suske en Wiske & De Texas Rakkers bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 10,99 € 1,95 € 12,94

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Suske en Wiske & De Texas Rakkers Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact