We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Ice Age 1 & 2

Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection (1994)

blueray Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In deze Star Trek box set zijn film 7, 8, 9 en 10 de avonturen van Captain Picard en de U.S.S. Enterprise gebundeld. Volg de nieuwe crew van de enterprise terwijl ze het opnemen tegen vijanden uit alle hoeken van het universum.

Star Trek: Generations is een Amerikaanse film uit 1994 van regisseur David Carson. Het is de zevende Star Trek film, en de eerste Star Trek-film gebaseerd op The Next Generation.

Captain Jean-Luc Picard en de crew van de Enterprise-D komen in een gevecht met Soren, een wetenschapper die sterren vernietigt in een poging om toegang te krijgen tot de mysterieuze Nexus. Data die sinds kort een emotie chip in zich heeft zorgt ervoor dat Geordi gevangen wordt genomen. Nu moet Captain Jean-Luc Picard Soren stoppen voordat hij alle sterren vernietigt, wat zal leiden tot miljoenen doden.

Star Trek: First Contact is de achtste Star Trek-film, en de tweede film met de crew van Star Trek: The Next Generation.

Het ruimteschip 'Enterprise E' patrouilleert aan de rand van ons sterrenstelsel, wanneer de bemanning een noodboodschap van het hoofdkwartier van de Starfleet ontvangt: de Borg, een uiterst oorlogszuchtig buitenaards volk, zijn de ruimte van de Federatie binnengedrongen en stevenen af op de aarde. Kapitein Picard negeert de instructies van zijn oversten, die hem het bevel geven neutraal te blijven en zet de achtervolging in op de vijandige vloot. Maar de gevreesde koningin van Borg, die Picard zes jaar geleden had gevangengenomen en diens geest en lichaam in beslag had genomen, weigert zich gewonnen te geven.

Star Trek: Insurrection is de negende Star Trek-film, en de derde film met de cast van Star Trek: The Next Generation.

Al sinds de oprichting van de federatie was de eerste richtlijn duidelijk: Starfleet mag zich nooit mengen in de natuurlijke ontwikkeling van andere beschavingen. Picard krijgt echter te maken met orders die daarmee strijdig zijn. Als hij ze uitvoert, zullen 600 vreedzame inwoners van Ba'Ku gedwongen zijn uit hun zeer bijzondere wereld te moeten vertrekken opdat - zo wordt gezegd - miljoenen anderen kunnen profiteren van de unieke, verjongende krachten die op Ba'ku aanwezig zijn. Als Picard de orders niet uitvoert, zet hij zijn starship, zijn loopbaan en zijn leven op het spel. Voor Picard is de keus duidelijk. Hij moet ingaan tegen starfleet en de opstand leiden om het paradijs voor de Ba'ku te behouden.

Star Trek: Nemesis is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2002. Het is de tiende film in de Star Trek-serie, en de vierde waarin de cast van Star Trek: The Next Generation meespeelt.

Op weg naar de bruiloft van officier Will Riker en raadslid Deanna Troi raken kapitein Jean-Luc Picard en zijn crew afgeleid door een onverwachtte diplomatieke missie op de planeet Romulus. De bewoners van de planeet, sinds lange tijd vijand van de Federatie, hebben hun wens naar vredes-onderhandelingen uitgesproken. Wanneer de crew van de Enterprise echter op Romulus aankomt krijgen ze te maken met een bedreiging die de ondergang van de Aarde zou kunnen betekenen.


Met: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, Marina Sirtis, Gates McFadden, John De Lancie, LeVar Burton & Michael Dorn.

Releasedatum Blu-ray disc: 2 november 2009

» meer actie
» meer science fiction
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 4,95 Inclusief € 4,95
Bestel Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 59,39 € 2,54 € 61,93
Bestel Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 68,99 Inclusief € 68,99
Bestel Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 78,99 € 1,95 € 80,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Star Trek: The Next Generation Motion Picture Collection Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact