We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Transformers

Star Trek - The Original Motion Picture Collection (1975)

Star Trek Boxset 1-6

blueray Star Trek - The Original Motion Picture Collection dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Star Trek - The Original Motion Picture Collection op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Star Trek - The Original Motion Picture Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Motion Picture:
Een buitenaards fenomeen van ongekende grootte komt op de Aarde af, alles op zijn weg vernietigend. Het enige schip in het bereik is de U.S.S. Enterprise. Terwijl kapitein Decker zijn schip klaarmaakt voor het gevaar arriveert de legendarische kapitein James T. Kirk met het bevel om de leiding over de Enterprise over te nemen. Het is echter al drie jaar geleden dat Kirk de Enterprise voor het laatst leidde... is de taak om de Aarde te redden wel voor hem weggelegd?

The Wrath of Khan:
Het is de 23e eeuw. Het sterrenschip Enterprise voert een routine training uit. Admiraal James T. Kirk legt zich langzaam neer bij de gedachte dat deze routine missie wel eens de laatste reis van zijn carrière kan zijn.
Maar Khan is terug! Samen met zijn verbannen groep van genetische supermannen heeft hij het ruimtestation Regula One verwoest. Hij heeft een Top Secret apparaat gestolen, met de naam Project Genesis. Op een gestolen ruimteschip van de fedratie beraamt hij de meest dodelijke val voor zijn oude aartsvijand Kirk. Onbekend met de kracht van Project Genesis bestaat de kans dat hij de wereld vernietigt!

The Search for Spock:
De bemanning van de Enterprise keert terug naar huis, om daar te horen dat hun schip te oud is om nog langer gebruikt te worden. Als McCoy echter gedrag van Spock gaat vertonen, en beweert naar de planeet Vulcan te willen, besluit Kirk de Enterprise te stelen om McCoy en Spock te redden.

The Voyage Home:
In de ruimte worden signalen opgevangen van walvissen die op aarde allang uitgestorven zijn. Door de signalen die ze uitzenden, treden er storingen op in ruimtestations. Eén van de leden van de Enterprise komt op het idee om terug in de tijd te reizen en dan twee walvissen te vangen. Deze walvissen moeten reageren op de signalen anders zal de defensie van de Starfleet machteloos zijn. Captain T. Kirk, dr. Spock en nog een paar andere leden van de Enterprise krijgen een niet zo'n gemakkelijke missie, want het schijnt dat er niet zoveel walvissen meer op aarde zijn.

The Final Frontier:
Omdat de Vulcan Sybok een aantal ambassadeurs op de planeet Nimbus III heeft gegijzeld, wordt de bemanning van de Enterprise opgeroepen om de situtatie op te lossen. Sybok blijkt geobsedeerd te zijn met zijn zoektocht naar het Opperwezen.

The Undiscovered Country:
In deel zes uit de serie Star Trek speelfilms zien wij de, inmiddels legendarische, bemanning van het ruimteschip de Enterprise strijd voeren voor vrede. Bij de eerste onderhandelingen wordt het ruimteschip van de Klingons aangevallen door een geheimzinnige commandogroep en deze groep weet de afgezant van de Klingons te vermoorden. De Klingons houden admiraal Kirk verantwoordelijk omdat de groep van de Enterprise afkomstig blijkt. Een oorlog lijkt onafwendbaar!

Releasedatum Blu-ray disc: 27 april 2009

» meer avontuur
» meer mysterie
» meer science fiction
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Star Trek - The Original Motion Picture Collection bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 54,01 € 2,54 € 56,55
Bestel Star Trek - The Original Motion Picture Collection bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 81,49 Inclusief € 81,49
Bestel Star Trek - The Original Motion Picture Collection bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 82,99 € 1,95 € 84,94
Bestel Star Trek - The Original Motion Picture Collection bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 117,99 € 1,95 € 119,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Star Trek - The Original Motion Picture Collection Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact