We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Little Miss Sunshine

Son Of Rambow (2007)

blueray Son Of Rambow dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Son Of Rambow op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Son Of Rambow (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Will is niet erg groot voor zijn leeftijd en bovendien een beetje verlegen. Maar dat alles verandert als hij vrienden wordt met Lee, de stoerste jongen van de klas. Na het zien van Rambo: First Blood besluiten de twee zelf een film te gaan maken.

Thuis hoeft Will niet bepaald aan te komen met filmambities. Van zijn strenggelovige ouders mag hij geen muziek luisteren, geen tv kijken en al helemaal geen films gaan zien. Maar Lee heeft een videocamera en als je geen films mag zien, dan maak je er toch zelf één? De twee jongens zijn niet te beroerd om zelf alle stunts uit te voeren, hoe gevaarlijk ze ook zijn. Een kat van je hoofd laten schieten met een kruisboog? Will vertrekt geen spier. Gelanceerd worden door een zelfgebouwde wip? Will doet het zonder morren. Door hun stoere filmproject worden de jongens op school ineens ontzettend populair. Hun klasgenoten staan in de rij om te mogen figureren in de film. Maar als ze de Franse uitwisselingsstudent Didier Revol mee laten spelen, is het hek van de dam. Ineens is de film niet meer zo leuk. Didier trekt alle aandacht naar zich toe en zelfs Lee loopt met hem weg. Will is niet alleen zijn beste vriend, maar ook de totale controle over de film kwijt.

Releasedatum Blu-ray disc: 28 juli 2008

» meer drama
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Son Of Rambow bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 6,99 Inclusief € 6,99
Bestel Son Of Rambow bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,36 € 2,54 € 11,90

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Son Of Rambow Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact