We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

RoboCop (1987)

blueray RoboCop dvds bestellen

Bekijk meer informatie over RoboCop op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray RoboCop (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Er is een nieuwe ordehandhaver in de stad en hij is half mens, half machine. Wanneer de gewaarde cop wordt neergeschoten door een stelletje genadeloze criminelen, blijken vooruitstrevende wetenschappers en artsen in staat om hem weer in elkaar te zetten tot een onstuitbare misdaadbestrijdende cyborg, genaamd: Robocop. Ongevoelig voor kogels en bommen en uitgerust met high-tech bewapening, weet Robocop al snel naam te maken door het schoonvegen van de door criminaliteit beheerste straten van het door geweld geteisterde Detroit. Maar ondanks zijn nieuwe gepantserde buitenkant, wordt Robocop gekweld door vlagen van herinneringen aan zijn vroegere leven. In levensechte nachtmerries herbeleefd hij zijn eigen dood door de wrede moordenaars. Nu is hij niet alleen uit op gerechtigheid, hij wil wraak!

Met: Peter Weller, Nancy Allen, Ronny Cox, Miguel Ferrer, Kurtwood Smith, Dan O'Herlihy, Ray Wise, Paul McCrane & Jesse D. Goins.

Releasedatum Blu-ray disc: 30 november 2007

Prijs Verzending Totaal
Bestel RoboCop bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk 10,12 2,54 12,66
Bestel RoboCop bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com 11,99 1,95 13,94
Bestel RoboCop bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com 19,99 Inclusief 19,99
Bestel RoboCop bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop 19,99 1,95 21,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de RoboCop Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact