We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cirque du Soleil: Corteo

Repo Men (2010)

blueray Repo Men dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Repo Men op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Repo Men (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In de futuristische actiethriller Repo Men verlengen en verbeteren mensen hun leven met behulp van zeer moderne en dure mechanische organen, geproduceerd door het bedrijf The Union. Maar deze medische vooruitgang heeft ook een duistere keerzijde: als je je rekening niet betaalt, stuurt The Union zijn buitengewoon capabele mensen, de Repo Men, op je af om beslag te leggen op hun goederen... en maakt zich verder niet druk of je het zonder dat orgaan wel overleeft.

Jude Law speelt Remy, een van de allerbeste Repo Men. Terwijl hij aan het werk is, wordt hij getroffen door een hartinfarct, waarna hij wakker wordt met het allermodernste mechanische transplantatiehart waarover het bedrijf beschikt... en met een forse schuld. Maar een bijwerking van de operatie is dat hij geen hart meer heeft voor het werk wat hij doet. Als hij achter raakt met de afbetalingen, stuurt The Union de spijkerharde Jake, en Remy's voormalige partner, om hem op te sporen.

Zo verandert de voormalige jager in opgejaagd wild: Remy zoekt steun bij Beth, die ook een schuld heeft bij het bedrijf, en die hem leert hoe hij zich voor het systeem kan verbergen. Achternagezeten door Jake komt Remy tijdens zijn vlucht in contact met volstrekt gestoorde medestanders en tegenstanders, en wordt hij zo met tegenzin voorvechter van duizenden voortvluchtigen.

Met: Jude Law, Liev Schreiber, Forest Whitaker, Alice Braga, Carice van Houten, Yvette Nicole Brown, Liza Lapira, RZA, Chandler Canterbury, Ashleigh Hubbard, Erin Reese & Lina So.

Releasedatum Blu-ray disc: 23 augustus 2010

» meer actie
» meer science fiction
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Repo Men bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel Repo Men bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Repo Men bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 15,49 Inclusief € 15,49
Bestel Repo Men bij Cosmox Bestel deze Bluray bij Cosmox € 19,99 Inclusief € 19,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Repo Men Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact