We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

Precious (2009)

blueray Precious dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Precious op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Precious (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Lee Daniels nieuwe film Precious, gebaseerd op het boek Push van Saphhire, is een eerlijke film over mensen en hun sterke wilskracht om te groeien en te overleven.

De film vertelt het verhaal van Claireece Precious Jones, een zestienjarig Afro-Amerikaans meisje geboren in Harlem, in een keiharde omgeving. Het leven lacht haar niet bepaald toe: ze is voor de tweede keer in verwachting van haar vader. Thuis loopt ze op eieren om te vermijden dat haar moeder, een intens boze vrouw, haar mishandelt. Haar leven verandert als ze de kans krijgt over te stappen naar een alternatieve school. Daar komt ze onder de hoede van Ms. Rain. Een vrouw die haar begrijpt en haar laat voelen dat ze bijzonder is en talenten heeft. Hier begint Precious haar nieuwe toekomst weg van de duisternis, de pijn en liefdeloze omgeving en neemt ze haar jonge leven in eigen hand.

Met: Gabourey 'Gabby' Sidibe, Mo'Nique, Paula Patton, Mariah Carey, Lenny Kravitz, Sherri Shepherd, Nealla Gordon, Stephanie Andujar, Amina Robinson, Chyna Layne, Xosha Roquemore, Angelic Zambrana & Nia Fraser.

Releasedatum Blu-ray disc: 10 juni 2010

» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Precious bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,99 Inclusief € 8,99
Bestel Precious bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,41 € 2,54 € 9,95
Bestel Precious bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 19,99 € 1,95 € 21,94
Bestel Precious bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 21,99 € 1,95 € 23,94

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Precious Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact