We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Men in Black

Planet of the Apes Collection (1968)

5 discs

blueray Planet of the Apes Collection dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Planet of the Apes Collection op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Planet of the Apes Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Planet Of The Apes (1968):
Astronaut Taylor (Heston) belandt na een crash met zijn ruimteschip op een afgelegen planeet waar apen mensen overheersen en gebruiken voor experimenten en sport. Al snel bevindt Taylor zich in dezelfde situatie. Zijn leven ligt in handen van een sympathieke chimpansee, een wetenschapper (McDowall). Planet of the Apes won een Oscar voor beste Make-Up en het is een film die tot het huiveringwekkende eind blijft boeien.

Beneath The Planet Of The Apes (1970):
In het bejubelde vervolg op Planet of the Apes, raast er weer een astronaut door de geluidsbarrière in zijn zoektocht naar de vermiste Taylor. De gewaagde missie leidt naar een onderaardse stad waar gemuteerde mensen zich bezighouden met mind control en een wapen verafgoden dat in staat is om de hele planeet te vernietigen. Het is zowel een op actie gerichte science fiction, als ook een wrang commentaar op de hedendaagse wereld. Het is verbeeldingsvol entertainment voor fantasie film fanaten.

Escape From The Planet Of The Apes (1971):
In dit derde hoofdstuk van de Apes saga hervatten Rody McDowall en Kim Hunter hun rollen uit de oorspronkelijke Planet of the Apes film. Twee intelligente mensapen uit de toekomst, Cornelius en Zira reizen naar de hedendaagse planeet de Aarde. Ze zijn een ware sensatie, ze worden gefêteerd en behandelt als beroemdheden - totdat een plot van hoger hand hen dwingt te rennen voor hun leven! Het is een verrukkelijke mengeling van humor en spanning, waarbij de maatschappij eveneens onder de loep wordt genomen. De hoofdrollen worden vertolkt door Ricardo Manatlban en Sal Mineo.

Conquest Of The Planet Of The Apes (1972):
Caesar, een kleine chimpansee, groeit op in de beschermde wereld van het circus. Zijn ouders werden gedood omdat ze te veel menselijke trekken hadden. Op een dag neemt de circuseigenaar Caesar weg uit zijn vertrouwde omgeving en toont hij hem de echte wereld. Caesar ziet hoe zijn soortgenoten als slaven behandeld worden en vooral dom gehouden worden. De aap kan deze onrechtvaardigheid niet aanzien en hij komt in opstand. Hierdoor verraadt hij zijn intelligentie, waardoor de jacht op mensapen opnieuw wordt geopend.

Battle For The Planet of The Apes (1973):
Roddy McDowall en Claude Akins schitteren in het vijfde en laatste hoofdstuk van de legendarische Apes saga. In 2670 A.D. wordt een idyllische leefgemeenschap van mensen en apen bedreigd door zowel een militante gorilla en een stam gemuteerde, maar nog steeds intelligente mensen. Uiteindelijk komt de sudderende gespannen verhouding die de primaten verdeeld tot uitbarsting in een apocalyptische climax. Wanneer de rook weer is opgetrokken, blijkt zich een enorme bloedbad te hebben voorgedaan, maar er is hoop voor een nieuw begin zowel mens als aap. Met in de hoofdrollen John Huston, Paul Williams en Lew Ayres.


Releasedatum Blu-ray disc: 19 november 2008

» meer actie
» meer avontuur
» meer mysterie
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Planet of the Apes Collection bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 20,25 € 2,54 € 22,78
Bestel Planet of the Apes Collection bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 44,99 € 1,95 € 46,94
Bestel Planet of the Apes Collection bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 93,99 Inclusief € 93,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Planet of the Apes Collection Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact