We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Shrek: The Whole Story

Paradise Lost (2006)

Turistas

blueray Paradise Lost dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Paradise Lost op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Paradise Lost (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Drie backpackers reizen feestend door Brazilië. Wanneer ze door een busongeluk op een afgelegen plek stranden, moeten ze te voet verder door de Braziliaanse jungle. Al gauw stranden ze op een mysterieuze plek die eruit ziet als het paradijs maar waar niet wordt opgekeken van moord. Een inheemse arts vindt namelijk dat de Verenigde Staten zoveel afgenomen hebben van zijn land, dat hij het recht heeft wat terug te nemen. Dit doet hij door Amerikaanse toeristen te ontdoen van al hun organen tijdens operaties zonder verdoving. Wanneer de vriendegroep het volgende mikpunt is, moet het er alles aan doen om te overleven.

Met: Josh Duhamel, Melissa George, Olivia Wilde, Desmond Askew, Beau Garrett, Max Brown, Agles Steib, Miguel Lunardi, Jorge Só, Cristiani Aparecida, Lucy Ramos, Andréa Leal, Diego Santiago & Miguelito Acosta.

Releasedatum Blu-ray disc: 5 oktober 2009

» meer avontuur
» meer horror
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Paradise Lost bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 7,49 Inclusief € 7,49
Bestel Paradise Lost bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,36 € 2,54 € 11,90

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Paradise Lost Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact