We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Confessions of a Shopaholic

The Omen Trilogy (1976)

The Omen, Damien: Omen II & The Final Conflict

blueray The Omen Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Omen Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Omen Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Omen (1976):
Hij werd geboren om 06:00 uur op de 6e dag van de 6e maand. De komst van Armageddon, de situatie van de onontkoombare confrontatie tussen de machten van goed en kwaad, zoals voorspeld in de Openbaringen, zal beginnen met de geboorte van de zoon van Satan, in menselijke vorm. Niet bij machte om zijn vrouw Katherine (Lee Remick) het tragische nieuws te brengen over hun doodgeboren zoon,aanvaardt de Amerikaanse diplomaat Robert Thorn (Gregory Peck) een pasgeboren weesje als zijn zoon. Details over de geboorte van het kind blijven geheim, maar wanneer de jongen, Damien genaamd, opgroeit, wordt duidelijk dat hij geen gewoon kind is. Wanneer mysterieuze sterfgevallen en vreemde angstaanjagende situaties zich voordoen, wordt Robert Thorn dankzij de hulp van fotograaf Jennings (david Warner) zich langzaam bewust van het verborgen kwaad dat schuilgaat achter het onschuldige kindergezicht en de betekenis van het getal 666.

Damien: Omen II (1978):
Damien is inmiddels 13 jaar. Hij woont bij de broer van zijn vader, Richard en diens 2e vrouw Ann en zijn neefje Tom. Damien en Thorn zitten op een militaire academie en zijn erg goed. Damien wordt door zijn commandant en een medewerker van vader ingelicht over zijn missie. Hij is de antichrist, de zoon van de duivel. Hij moet zorgen dat als de herboren Christus er is, deze verslagen wordt en de wereld in duivelse duisternis wordt gehuld. Aan de ene kant vindt hij het beangstigend maar aan de andere kant ontdekt hij zijn macht. Iedereen die in zijn buurt komt en erachter komt wat en wie hij is komt om het leven, maar altijd op zo'n manier dat het een ongeluk lijkt.

The Omen III (1981):
Damien, de Anti-Christ, is inmiddels 32 jaar en directeur van Thorn Industries. Een echt warme persoonlijkheid blijkt hij nog steeds niet, maar ditmaal krijgt hij met Christus zelf te maken.

Releasedatum Blu-ray disc: 20 oktober 2008

» meer horror
» meer mysterie
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Omen Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 20,25 € 2,54 € 22,78
Bestel The Omen Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 62,49 Inclusief € 62,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Omen Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact