We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Ninja (2009)

blueray Ninja dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Ninja op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Ninja (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Met Ninja verplaatst regisseur Isaac Florentine (Undisputed II) de legende van de Japanse ninja’s naar het New York van vandaag. Ninja is de vierde samenwerking tussen Florentine en martial-arts atleet Scott Adkins (X-Men Origins: Wolverine, The bourne Ultimatum). In de overige rollen schitteren Togo Igawa (De Geisha, Last Samurai) en Tsuyoshi Ihara (Letters from Iwo Jima).

Ninjutsu-meester Sensei (Togo Igawa) hoedt over het oudste geheim van de ninja’s: de wapenkist ’Yoroi Bitsu’ met het wapen van de laatste koga-ninja. Twee van zijn meest talentvolle leerlingen zijn de heetgebakerde Masazuka (Tsuyoshi Ihara) en de Amerikaanse student Casey (Scott Adkins). Beiden worden verliefd op de dochter van hun meester. Masazuka verliest zijn zelfbeheersing waardoor Sensei hem voor altijd verbant uit de dojo – maar Masazuka zint op wraak!

Isaac Florentine wordt door zijn fans op handen gedragen voor oa. de regie van de bekende tv-serie Power Rangers, en de film The Shepherd: Border Control (2008) met onze eigenste Jean-Claude Van Damme. Florentine had zelf ooit een karateschool en begon in Hollywood als vechtchoreograaf. Ninja is dus een kolfje naar zijn hand en voer voor de liefhebbers van martial arts films!

Releasedatum Blu-ray disc: 15 maart 2010

» meer actie
» meer drama
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Ninja bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,77 € 2,54 € 11,30
Bestel Ninja bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 13,99 Inclusief € 13,99
Bestel Ninja bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 15,99 € 1,95 € 17,94
Bestel Ninja bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 16,99 € 1,95 € 18,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Ninja Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact