We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Dollhouse: Complete Seasons 1 & 2

The New World (2005)

blueray The New World dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The New World op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The New World (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The New World is een voor een Academy Award genomineerde film, geregisseerd door Terrence Malick met onder meer Colin Farrell. Het verhaal speelt zich af tijdens de oprichting van de nederzetting Jamestown, Virginia en maakt gebruik van de historische figuren Captain John Smith en Pocahontas.

Geïinspireerd op de oude legende maken we kennis met de avontuurlijke Engelse soldaat John Smith (Colin Farrell). Nadat hij voet aan wal heeft gezet op de nieuwe wereld ontmoet hij de gepassioneerde indianendochter Pocahontas (Q'Orianka Kilcher). Ze zijn twee sterke karakters die ondanks de grote kloof tussen hun culturen sterk tot elkaar aangetrokken worden. Hoewel de moedige Pocahontas haar vader, het stamhoofd, weet over te halen het leven van de gevangen genomen Smith te sparen, lukt het haar niet zo de vrede te bewaren.

Al snel beginnen de spanningen die ontstaan tussen de nieuwe en de oorspronkelijke bewoners hun schaduwen te werpen over hun prille relatie. En daarmee over het begin van de nieuwe beschaving. In The New World neemt meesterregisseur Terrence Malick ons mee naar de oprichting van Jamestown; een omslagpunt in de wereldgeschiedenis. In 1607 vond hier de eerste ontmoeting plaats tussen de imperialistische Europeanen en de oorspronkelijke Amerikanen. Daarmee vormde het eerste fort het begin van de blanke overheersing over de door indianenstammen bewoonde wildernis van Amerika.

Daar, rondom de moerassen van oorspronkelijk Virginia, ontstaat dit klassieke en meeslepende verhaal over liefde, verlies en ontdekkingen. The New World is een ode aan het oude Amerika en tegelijk een indringende schets van de stempel die de westerse pioniers op de nieuwe wereld drukten.

De film wordt naast Colin Farrell gedragen door een indrukwekkende cast waaronder Christopher Plummer, Christian Bale, Ben Chaplin en Nederlander Yorick van Wageningen.

Releasedatum Blu-ray disc: 28 september 2009

» meer drama
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The New World bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel The New World bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,49 Inclusief € 9,49
Bestel The New World bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,69 € 2,54 € 10,22
Bestel The New World bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 8,99 € 1,95 € 10,94
Bestel The New World bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 12,99 € 1,95 € 14,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The New World Blu-ray disc vindt
Copyright ę 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact